Waar moeten we op letten bij het kopen van een straalmachine?

- 2021-04-15-

1. Schaf een straalmachine aan die geschikt is voor uw eigen verwerkingsbehoeften. Er zijn veel specificaties van de straalmachine, zoals het type haak, het doorgaande type, het rupstype, enz. om aan uw eigen verwerkingsbehoeften te voldoen, verwijst naar het type straalmachine dat geschikt is voor het reinigen van het werkstuk. Grote delen van staalconstructies moeten worden gereinigd met een straalmachine van het type, en kleine hardware-onderdelen kunnen worden gereinigd met een straalmachine van het rupstype. Klanten moeten de grootte van het dagelijkse reinigingswerkstuk opgeven. Selecteer de geschikte straalmachine.

2. Vanwege de onzekerheid van de prijs van een straalmachine, heeft de algemene straalapparatuur na jaren van ontwikkeling een relatief uniforme prijs gevormd. Het tijdsverschil tussen de aankoop en aankoop van klanten is niet groot, maar de productkwaliteit moet eerst worden bevestigd.

Voor de niet-standaard aangepaste straalapparatuur zijn er veel onzekere factoren, zoals het aantal straalmachines, het luchtvolume voor stofverwijdering en de grootte van de kamer, dus de prijs is niet uniform.

3. Productkwaliteit, de productkwaliteit van de straalmachine omvat voornamelijk de volgende aspecten: (1) de kwaliteit van grondstoffen, zoals de dikte van de staalplaat, (2) het fabricageproces, (3) de reinigingsprestaties van de kogelstralen, die kunnen worden zeer intuïtief in het veld om te zien, wanneer klanten kopen, kunnen ze het reinigingsproces van de straalmachine ter plaatse bekijken om het uiterlijk van het gereinigde werkstuk te zien.